Glidemiddel

Et godt glidemiddel som passer deg er viktig. Er du plaget med sår skjede, eller trenger du bare litt glidemiddel i starten av samleie så kan dette være to forskjellige typer glidemiddel. Vi finner det som er rett for deg.

Når bruker man glidemiddel?

Vaginal tørrhet kan gi fysisk ubehag og gjøre samleie og intimitet vondt. Det er flere faktorer i kvinnens liv som kan forårsake vaginal tørrhet og videre bruk av glidemiddel. En faktor er kvinnens naturlige aldrings prosess, men også faktorer som stress, graviditet, fødsel og medisiner er medvirkende årsaker. Behovet for glidemiddel er noe nesten alle kvinner har fra tid til annen. Problemet er ofte å finne det rette glidemiddelet. Glidemiddel er noe Flirt kan, så besøk nettbutikken vår-eller forretningen i Oslo. Vi hjelper sykehus og klinikker med valg av riktig glidemiddel.

This slideshow requires JavaScript.

Ikke alt som glir er glidemiddel
Oljebaserte produkter som babyoljer og Oliven olje skal ALDRI brukes som glidemiddel, de ikke produsert for dette, heller ikke testet for innvortes bruk. Det er viktig å velge et glide middel som er testet og trygt og ikke minst at det gir deg den komfort du ønsker og fortjener.

Flirt er klar over at en og annen gynekolog faktisk foreslår Oliven olje som glidemiddel. Vi skal ikke sette oss over ekspertuttalelser, med ber ydmykt om at hver og en rett og slett bruker sunn fornuft. Vår erfaring med Oliven olje er uavkortet ved matlaging og vi oppfordrer alle til å la Oliven oljen forbli på kjøkkenet!

Babyolje som glidemiddel- nei takk!
Babyolje er et oljebasert produkt med parfyme, produsert spesielt for å gi fuktighet til huden og da babyhud. Babyolje har en rekke innholdsstoffer som kan fremkalle soppinfeksjon dersom den brukes invortes, samt at den gjør kondomen ”sprø” og den vil sprekke.

Glidemiddel for sensitiv og sår skjede
Dersom du er sensitiv og fort får soppinfeksjon anbefaler Flirt silikonbasert glidemiddel og faktisk per i dag kun silikonbasert glidemiddel fra Pjur.
Dette selskapet har utførlige tester og rapportene samt godkjennelsene fra en rekke uhavhengige laboratorier og dette gjør Pjur til det tryggeste valget. En rekke av våre kvinnelige kunder igjennom årens løp sverger til Pjur Woman Bodyglide, som er et silikonbasert glidemiddel. Silikonen vil beskytte skjeden og gi ønsket glid uten at det blir klissete eller dufter.

For deg som synes silikon høres skummelt ut, så kan du selvsagt velge et vannbasert glidemiddel. Bare husk at noen av de vannbaserte glidemiddlene innholder konserveringsmiddel og dette kan føre til soppinfeksjon. Silikonbasert glidemiddel blir ikke tatt opp i kroppen og det er helt trygt og ofte det beste og eneste å bruke for deg som reagerer på ”alt”.
Silikonbasert glidemiddel viser seg å være det beste alternativet dersom man er sensitiv og eller har allergi. Silikonpartiklene som utgjør denne glatte følelsen veier mye mer enn partikler som finnes i skjeden, slik at silikon blir aldri tatt opp i kroppen.
For eksempel Pjur Woman (vår favoritt) er også ett fantastisk massasje produkt. Ingen duft, ingen smak og den setter ikke flekker på sengetøy og klær og den er veldig drøy i bruk.

Glidemiddel for startglid for de som føler at de trenger litt starthjelp
For deg som ikke har store utfordringer med tanke på sensitivitet eller allergier kan du fint bruke vannbaserte glidemiddel. Mange kvinner trenger i perioder litt startglid, da skjeden er våt lengre inn men ikke utenfor. Da er et deilig glidemiddel helt supert og oftest er det bare en liten dråpe eller to som skal til. Vannbasert glidemiddel får du i en rekke varianter. Pjur sine vannbaserte glidemidler er helt smak og duftfrie og det anbefales alltid og uansett. Dersom du ønsker litt smak og duft så anbefaler vi deg å bruke rene råvarer som jorbær, sjokolade osv.

Vannbaserte glidemidler kan du også få med en kilende effekt som setter fart på følsomheten og det samme gjelder varmende glidemiddel og du kan til og med velge en glidemiddel som kjøler. Hver og en vil gi deg sin unike følelse og noen av de vil være med på å fremme følsomheten rundt klitoris og derfor være orgasmefremmende.

Flirt anbefaler Pjur serien. Pjur er testet og godkjent og brukes av gynekologer over store deler av Europa. Pjur er medisinsk utviklet. Blir aldri klissete og klebrig. Setter ikke flekker på sengetøy og klær.
Gir en deilig følelse av velvære, ingen tørrhet. Flirt har solgt Pjur i over 8 år nå og vi stoler fullt og helt på denne serien. Det mest populære glidemiddel fra Pjur er Pjur Woman. Men dersom du vil teste noe annet kanskje Durex sine varianter kan være noe for deg. Uansett så finner du nok det du leter etter i vår nettavdeling ved å titte her på vår avdeling for vannbasert glidemiddel.

Glidemiddel som ikke hemmer sædceller dersom dere prøver å bli gravide
Det finnes i dag kun en type glidemiddel som ikke hindrer sædcellene å svømme frem og dette glidemiddel heter Pre-Seed. Dette er et dokumentert effektivt glidemiddel som ikke skaper samme «hinne» i skjeden som vanlig glidemiddel kan gjøre. Pre-Seed er et såkaldt fertilitetsvennelig glidemiddel.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s